Сантоку
Сантоку зазвичай, має коротший (15-20 см) і ширший клинок упізнаваної форми з заокруглюваним до вістря обухом. Цей ніж дуже зручний для нарізання, дрібного рубання й шаткування. Для сантоку характерні «національні особливості» — висока твердість сталі й малий кут заточення. Однак зараз поширеніші «європейські сантоку», які, по суті, відрізняються від європейського шеф-ножа тільки формою.
Матеріал: 7CR17Mov высокое Carban сталь
Загальна довжина: 30,5 см/12 дюймов
Довжина .....
Матеріл - нержавіюча сталь, лазерна заточка
Руків'я - пустотіле, сталь
Покриття -анодування, с.....
Нержавіючий дамаск 67 шарів, основа - VG10
Твердість HRC - 60+/-2
Накладки .....
Нержавіюча сталь, ергономічне руків'я
Пластиковий чохол в комплекті
.....
Клинок - сталь 1.4116 Krupp Germany
Твердість - 56-58 HRC
Кут заточки - 15 град.
Накладки р.....
Нержавіюча сталь, руків'я пустотіле з заглушкою
Товщина леза 2 мм, кут загострення 20º
Вага 13.....
Клинок - сталь H30CR14
Твердість - 58+/- HRC
Кут заточки - 8-12 º
Руків'я - таіландськ.....
Клинок - сталь 1.4116 Krupp Germany
Твердість - HRC 56-58
Руків'я - дерево
.....
Нержавіюча сталь, ергономічне руків'я
Загальна довжина - 300 мм
Довжина леза - 162 мм
.....