Філейний ніж

Коли м'якоть м'яса або філе риби потрібно нарізати на тонкі пластини, на допомогу прийде філейний ніж. У нього вузьке, довге і дуже гостре лезо. Кухарі рекомендують відрізати м'ясо одним рухом, щоб отримати ідеально рівний зріз.

 

Обвалочний ніж

За формою схожий на філейний, але має досить товсте й міцне лезо. За допомогою такого ножичка дуже зручно обрізати м'ясні кісточки. Широке в основі лезо, яке звужується до загостреного кінчика, допомагає підлізти у важкодоступні місця і легко відокремити м'ясо від кістки.

0Ф04

0Ф04

790.00 грн

Обвалочний ніж Нержавіючий дамаск 67 шарів, основа - VG10 Твердість HRC - 60+/-2 Накладки р.....

0Ф07

0Ф07

200.00 грн

Філейний ніж Нержавіюча сталь, ергономічне руків'я Пластиковий чохол в комплекті Розміри на.....

0Ф10

0Ф10

500.00 грн

Обвалочний ніж Клинок - сталь 1.4116 Krupp Germany Твердість - 56-58 HRC Кут заточки - 15 г.....

ВІДПРАВКА - БУДЬ-ЯКИМ ПЕРЕВІЗНИКОМ, БУДЬ-ЯКИМ ЗРУЧНИМ ДЛЯ ВАС ЗАСОБОМ. МІНІМАЛЬНЕ ЗАМОВЛЕННЯ - 200 ГРН. ЗАМОВЛЕННЯ НА 1300 ГРН І БІЛЬШЕ - ВІДПРАВКА БЕЗКОШТОВНА

Contact Us

knifefes@ukr.net

НОЖиК