Накірі

 

Накири бочо, ботьо (nakiri bocho, 菜切り包丁) – «ніж для нарізки зелені» - цим сказано все. Не годиться для м'яса або риби і використовується виключно для нарізання овочів та шинкування зелені за рахунок тонкого леза. Практично прямокутна його форма дозволяє просто опустити ніж вниз на продукт легенько надавивши - і не потрібно зайвих рухів.

0К02

0К02

285.00 грн

Матеріл - нержавіюча сталь, лазерна заточка Руків'я - пустотіле, сталь Покриття -анодуван.....

0К07

0К07

270.00 грн

Нержавіюча сталь, ергономічне руків'я Пластиковий чохол в комплекті .....

0К17

0К17

295.00 грн

Клинок - кована нержавіюча сталь Х30CR14 Твердість - 58+/- HRC Кут заточки - 8-12 º Ру.....

0К20

0К20

270.00 грн

Нержавіюча сталь, ергономічне руків'я Загальна довжина - 300 мм Довжина леза - 160 мм Товщи.....

ВІДПРАВКА - БУДЬ-ЯКИМ ПЕРЕВІЗНИКОМ, БУДЬ-ЯКИМ ЗРУЧНИМ ДЛЯ ВАС ЗАСОБОМ. МІНІМАЛЬНЕ ЗАМОВЛЕННЯ - 200 ГРН. ЗАМОВЛЕННЯ НА 1300 ГРН І БІЛЬШЕ - ВІДПРАВКА БЕЗКОШТОВНА

Contact Us

knifefes@ukr.net

НОЖиК